fbpx
logo

Forberedelsen

Valgets kvaler. Hva skal jeg velge når jeg skal være prinsesse for en dag? Kjenner at spenningen og uroen som rår i meg for den forestående dagen, gjør at jeg må ha hjelp utenfor. Jeg velger å bli coachet av Loreén, som er flink å sette sammen klær. På den måten kan jeg også spare litt penger. Jeg tenker at hun kan se klærne mine i en større sammenheng, og sette dem sammen på en annen måte enn jeg selv pleier!

L1090837

Gjennom samtalen får jeg sortert hva er det jeg vil uttrykke, hva er det jeg vil formidle gjennom mitt ytre. For meg har har det vært naturlig å jobbe fra innsiden og ut. Dette blir blir fokus her også. Klærnene skal bare forsterke mine uttrykk.


L1090850

Det blir fokus på farger, sterke, milde, rene. De skal forsterke min personlighet, balansen mellom å stille krav til meg selv og andre, det milde med å ivareta, være omsorgsfull og det rene med ærlighet, tydelighet og klarhet.

IMG_4200

Å bruke tid på så mye stell av seg selv er helt ukjent for meg. Opplevelsen av å få omsorg, ønske om å hjelpe til for å få det beste fram i meg, er en ufattelig god opplevelse. Tanken om at hvorfor gir jeg meg ikke tid til egen næring av og til slår til for full blomst. Jeg er blitt flinkere med å ivareta meg selv med årene, men hva med at andre kan få være med på ivaretagelsen kan bli bedre. Forberedelsen til hverdagen kan kanskje bli noe bedre?

Hva med deg? Kjenner du deg igjen?