fbpx
logo

Forever Ultra, – Proteinshaken for deg som trener og for deg som vil redusere vekt.

Selvfølgelig snakker vi om nye Forever Ultra, en deilig shake med fullverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Takket være sin sammensetning passer den like bra som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du helt enkelt har lyst på noe godt. Du blander den med lettmelk (eller vann).

images

Maksimer resultatet av din trening Det høge proteininnholdet gjør at Forever Ultra passer utmerket for deg som vil trene og byggemuskler, den gjør det enklere for deg å opprettholde din muskelmasse. Dessuten orker du å trene selv om du samtidig erstatter måltider med .

5:2 dietten
Oversikt over kaloriene Nye Forever Ultra er en smart og enkel løsning for deg som vil ha kontroll over ditt kaloriinntak. Takket være sitt innhold. av viktige vitaminer og mineraler og et velbalansert forhold mellom proteiner, karbohydrater og fett passer den like bra for deg som vil gå ned i vekt eller beholde vekten på en enkel måte. Forever Ultra fungerer for eksempel bra som en del i 5:2 dietten, du kan med fordel drikke Ultra under fastedagene. En porsjon Ultra inneholder bare ca. 200 kcal.

Proteinet er hemmeligheten Måltidserstatning i form av shakes har et ufortjent dårlig rykte, delvis fordi mange bruker de feil. For å gå ned i vekt trenger kroppen en negativ energibalanse, vanskeligere enn det er det ikke. Kroppen må bruke mer energi enn den får. Her holder de fleste måltidserstatningene det de lover ettersomde alle inneholder få kalorier. Derimot er det ikke alle pulverprodukter som har et høgt proteininnhold. Og hvis ditt kosthold har for lite proteininnhold risikerer du å miste muskelmasse istedenfor fett. Og når muskelmassen minsker svekkes metabolismen, noe som gjør at du lettere går opp i vekt igjen etter kuren. Årsaken til at Forever Ultra er så bra? Det høye proteininnholdet.

images

To om dagen Forever Ultra blandetmed lettmelk kan erstatte opp til to måltider pr. dag. Drikken fungerer utmerket som frokost, lunsj, middag og/eller kveldsmat. En porsjon Forever Ultra blandet med lettmelk inneholder bare ca. 200 kcal, men det høge proteininnholdet gjør at den gir en god metthetsfølelse. En normal matporsjon inneholder ca. 600 kalorier.Hvis du istedenfor bytter den til en porsjon Ultra reduserer du kaloriinntaket med 400 kalorier. Vil du ha raskere effekt? Bytt ut to måltider. Men husk at du bør bygge opp nye kostvaner basert på prinsippet om et godt sammensatt kosthold for å få et holdbart resultat. Dessuten trenger du mosjon. Kombiner Forever Ultramed et velbalansert kosthold og mosjon for en sunnere livsstil og et større velvære.

Lyst til å prøve? Du får den i Gro Butikken
Kjenner du noen som vil ha en energidrikk med høyt proteininnhold, som ikke tåler melk, – del den blant dine venner.