fbpx
logo

Forevers Naturlig detox

Du skal spise

Detox handler ikke om å la være å spise. Istedenfor skal du gi kroppen næringsrik mat og unngå de dårlige vanene vi har lagt oss til i hverdagen. Næringsrik mat betyr at den inneholder mye energi og næring i forhold til den mengden du får i deg. Drikk også mye vann slik at du kan skille ut avfallsstoffer som har samlet seg i kroppen.

Dag 1-3

For å få en ekstra god start anbefaler vi at du i løpet av de tre første dagene spiser en ren, grønn kost med fokus på flytende føde. Disse dagene er de vanskeligste, men gi ikke opp: resultatet er verdt det! Hvis
du starter med flytende føde i tre dager, blir det også lettere å ta kontroll over vekten.

De første dagene skal du fokusere på følgende matvarer. De har en ekstra god utrensende effekt og er rike på næringsstoff.

  • Frukt og grønnsaker
  • Rå mat, spirer og blad
  • Fullkorn, belgfrukter og frø

Dag 4-14

Etter de tre første dagene kan du enten fortsette på samme måte, eller begynne å spise mer fast og tilberedt mat. Behold de første dagenes kost som basis gjennom hele programmet. Av denne maten kan du nemlig spise så mye du vil – la sult- og metthetsfølelsen styre deg!

Velg helst økologisk og ubearbeidet mat som er fri for unødvendige kjemikalier, mat som er dyrket uten bruk av kunstgjødsel eller plantevernmidler. Spiser du mat som er sprøytet, er det nemlig stor risiko for at kroppen får i seg de samme giftstoffene.

Du finner produktene her: Produktene, eller ta kontakt på 90929206. Gro butikken har åpent torsdager kl 17-19 eller etter avtale. Ikke nøl med å ta kontakt.

Ønsker du at flere skal få kjennskap til denne Detox kuren, del den gjerne. Har du en kommentar, legg den gjerne til