fbpx

Gjennomføringen!

Det er tidlig mandag morgen- jeg er på vei til min coach. Jeg skal gjennomføre noe jeg har tenkt på lenge. Bytte ut garderoben min. Få ut alle plaggene som bare fyller opp og sitte igjen med «restlageret» som jeg kan kombinere sammen med nye basisplagg. Jeg ønsker meg få enkle plagg som kan bli flere antrekk til fest og til hverdag.

Loreén hjelper med på vei. I løpet av en dag kan jeg har flere roller. Hvordan kan jeg enkelt gå inn og ut av disse rollene og unngå stadige klesskift?

Siden sist jeg var hos Loreen, har jeg gjort noen innkjøp, basisplagg kalles det:-) Foran speilet med meg og vips med enkle grep så har jeg flere kleskombinasjoner. Så enkelt, men ikke lett å komme på selv. 

 

image

Etter denne åpenbaringen bærer det av gårde til en av byens damebutikker. Klær som jeg ikke hadde sett på dersom jeg hadde vært bare meg, blir prøvd, og ja det blir noen nye antrekk som jeg kan like. basisklær som enkelt skal kombineres med resten av garderoben og som lett kan skifte attitude til enhver anledning. Gjennomføringen er gjennomført!

image

Hva med deg, har du mange impulskjøp i din garderobe? Har du tenkt på å få hjelp til å renske litt ut?