fbpx

Gro klinikken har bursdag, – 32 år

En arbeidsplass i 32 år, – hva betegner det? Stagnering eller angst for å gå ut av comfort sonen for å søke noe nytt? Hvordan har den faglige utviklingen vært? Har dette vært en sovepute der en fysioterapeut har mottatt sitt kommunale driftstilskudd for å ha gode dager.
Privat praksis ble ikke slik for meg. Med gründer gener i baggasjen flere generasjoner tilbake har det vært lange arbeidsdager der klienten/pasienten/kunden har stått i fokus. Alt for den som hadde plager bådementalt og fysisk.
Egen vekst både fysisk og mentalt har vært forkus for å kunne strekke til og gi den behandling og behandlingsform som jeg syntes jeg kunne nå fram til.

IMG_0943.JPG

Personlig egenopplevelse og egenutvikling både mentalt og fysisk gjennom flere utdannelser innen det psykosomatisk fagområdet har vært mitt fokus siden 1985. Gjenkjennelse av opplevelser hos klienter/ pasienter/ kunder har derfor vært å værebehjelpelig med og gjort at de lettere kom videre.

Jeg har elsket jobben min, og egenutviklingen av mitt nærvær til meg selv og jobben min gjennom Basal Kroppskjennskap, Meditasjon og T’ai chi, ernettoppgrunnentilat jeg har stått idenne jobben så lenge. Å arbeide med mennesker kan være hardt arbeid dersom eget nærvær ikke er godt utviklet.
Etterhvert har mange livsstilsykdommer utviklet seg. Næringsgrunnlaget i kosten er ikke den samme som tidligere. Da jeg for et par år siden kom over Forever Aloe Vera produktene og etter at jeg hadde prøvd dem en stund ut på meg selv og familiene en periode og så de gode resultatene, var jeg ikke tvil av at mange av mine klienter/pasienter/ kunder også ville ha utbytte av dem.
Jeg har sett mange har fått mer energi til være til stede i eget liv langt raskere enn jeg hadde fått resultater av tidligere. Dette gjorde at de også orket å gjøre de fysiske oppgavene som jeg gav i»hjemmelekse».

Jeg selv hadde samme resultat, og jeg så at noen av barna mine også hadde det.

IMG_3242.JPG

Men i dag feirer jeg bursdag sammen med en ny Gründer og venninne som har en kjempeide. Jeg er spent på å høre nærmere i ettermiddag på åpningsfesten til Luca Account AS. Jeg ønsker henne lykke til. La hennes år bli like utviklende som mine.