fbpx

Når gutta et på landslagssamling, – kjører mor sitt eget løp

Det ble en heftig reise nedover og rundt hele Sørlandet til Arendal. Bare for at mor skulle kjøre sitt eget løp. Gutta kom fram til bestemmelsesstedet hvor de skulle overnatte. Landslagsgutten ønsket seg en dobbel luftmadrass. Den på 10 cm var i følge han for tynn og den skulle være selv oppblåsbar. Så på de andre gutta. Stikk i støpslet og blow up.

Jeg rakk fram til min «Airbnb hybel» en halv time før et planlagt webinar. Ikke alltid greit å være arrangør:-)

Et skår i det hele var at det trådløse internettet ikke virket skikkelig. Det var ikke nok kapasitet til å kjøre et webinar på. Resultatet var kjekke kollegaer som kunne vente til i morgen. Min hypermoderne Macbook air som bare har en inngang- eller utgang måtte det kjøpes en duppeditt til. På handleturen ble det innkjøp av både duppeditt og diger luftmadrass. Landslagsgutten strålte fra øre til øre selv om mor kom innom turnhallen og så på.

Duppedittene er på plass, – jeg er på plass i min Airbnbhule. Kabel tilknyttet. Puh, jeg er på nett, – og vi kan starte webinaret som avtalt, – men først litt mat på en uterestaurant i Pollen. Deilig å sitte ned. Nyte været, varmen fra solen som er etterlengtet denne sommeren.

Webinaret, – inspirasjonen fra de andre som er med. At det gikk nesten knirkefritt og at de ble inspirert, – inspirerte meg slik at å legge seg for å sovne var nesten umulig. Du kjenner følelsen når du er så inspirert at du må få det ned på papiret. Etter hvert fikk jeg sove, – når en del var kommet ned på papiret. 

Våknet kl 05.30, – måtte får resten ned på papiret. Nye ideer som hadde modnet over natten. Klokken 10 kjente jeg at jeg var sulten. Litt kjapp frokost og så var det å fortsette fram til kl 14. Fantastisk dag. Jeg tror jeg kunne bodd alene på en slik hybel i flere uker uten å få abstinenser. Muligheten er jo store nå når jeg nå sitter på cafe Victor i Pollen og har fortært en deilig kyllingsalat og en gulrotkake etter anbefaling fra en venninne. Når en kafe har internettilgang og det høljer ut og jeg vet at jeg ikke kan gå hjem før det har stilnet, – ja da er det bare å slå seg til ro.

Kontakten over telefon og nettet med hyggelige samtaler og meldinger som inspirerer og som man får ideer til å inspirere tilbake. Det er flyten i dagen, – og det er tilfredsstillende. Hva mer kan jeg ønske meg ut av en arbeidsdag? En arbeidsdag som ikke er lenket til et kontor eller til et bestemt arbeidssted, – men som gir frihet til å jobbe hvor og når jeg vil og gir meg mulighet til å kjøre landslagsgutta trygt fram til Arendal. Det er godt det og varmer et mors hjerte.

Godt å bare være, – en god oppladning til neste ukes ledelse av meditasjonen i den internasjonale lærer gruppen i Basal Kroppskjennskap.

……og neste uker holder jeg webinar fra Helsingborg. Enklere kan det ikke bli. Nå har jeg også gardert meg med kabel om det trådløse skule svikte igjen.

_DSC1308