fbpx
logo

Hopp i sjøen! Er dette mobbing?

Min første reaksjon, er irritasjon og sinne. Jeg får denne utfordringen på en dag der dagens program er tett, tett, tett, og jeg ser ingen luker på å kunne rekke dette.

Jeg som er også rammet av «flink pike» syndromet og kjenner presset. Må gjennomføre det som kreves av meg. Stresset er i høygir. Jeg kjenner jeg får dårlig samvittighet. Må jeg gjennomføre dette? Kravet er innen 24 timer! Jeg har ikke tid til å aktivisere flere mennesker for å ta en video av meg når jeg bader? Jeg må på foredremøte i ettermiddag og i morgen tidlig skal jeg til Bergen på årsmøte i Læregruppen i Basal kroppskjennskap og til det må jeg forberede……. Det går i hundre oppe i hodet mitt.

 

IMG_8480

Heldigvis klarer jeg ikke dette denne dagen, og jeg faller litt til ro og i ettertanke. Er dette de voksnes mobbing på Facebook? Tenk om jeg hadde vannskrekk, tenk om jeg har en annen grunn som gjør at jeg ikke vil bade og ikke ønsker å dele dette på Facebook? Nye  utfordringene kommer og kommer, og vil de holde fram til jeg bader og legger ut en video? Går det da en sport i å utfordre til jeg gjør som mine Facebook venner sier?

Hva med de unge? De som har bedre tid enn de voksne. De opplever det kanskje motsatt, – at de venter på utfordringen. Som flere ganger til dagen logger seg på sin Facebook med håp om å bli utfordret. De som opplever skuffelse hver dag. Er det ingen som liker meg?Er det ingen som tenker på meg?

Hva med deg? Har du blitt utfordret? Hvordan opplevde du det?

Fint om du kan dele dine opplevelser med utfordringen «Hopp i sjøen» nedenfor. Del gjerne denne bloggen med vennene dine.