fbpx
logo

Hva er Forever Living og Aloe Vera?

Beskrivelse: Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Alle produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera fra egne plantasjer. Fordi vi selv eier hele produksjonsprosessen fra plante til ferdig produkt kan vi kontrollere og garantere at kvaliteten er den beste. Det ligger i tiden å ta ansvar for sin egen helse. Stadig flere interesserer seg for naturlige alternativer, og da gjerne økologiske. Vi er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera.

Aloe vera: Aloe vera er en sukkulent som trives på sørlige breddegrader.
I bladene finner du en tregtflytende gelé som i hovedsak består av vann, men også av små mengder av en rekke viktige vitaminer og mineraler.Aloe vera inneholder også et stort antall plantekjemikalier, som virker sammen med næringstoffer i mage og tarm og gir positive effekter. Immunforsvaret vårt befinner seg i hovedsak i magen, det er derfor viktig at magen har det så bra som mulig. En daglig dose Aloe vera holder mageslimhinnen i form, bevarer balansen mellom gode og dårlige bakterier, øker næringsopptaket fra det du spiser og motvirker at miljøet i magen blir for surt. At Aloe vera også er bra for huden, har lenge vært kjent.

Dyrking: Man kan ikke lage et godt produkt av dårlige råvarer. Derfor starter vi på bunnen og dyrker vår Aloe vera på fruktbare åkrer med god vekstkraft.For å ha full kontroll over hele prosessen fra dyrking til ferdig produkt, eier vi plantasjene selv. All dyrking skjer økologisk og med vekselbruk for ikke å utarme jorda. Alle planter begynner som rotskudd fra en moden plante.Når planten er ca. tre år, blir de modne bladene skåret av for hånd og umiddelbart transportert videre for å renses og stabiliseres.

Produkter

Forever Living i Skandinavia

Hva er Forever Living Aloe Vera?