fbpx

Hvorfor drikke Aloe Vera Gel?

Produktkatalogen

Aloe Barbadensis, husk navnet. Set finnes ca 400 arter av Aloe Vera i verden, og alle har sine gode egenskaper. Men bare en sort har vært elsket av menneskeheten siden tidenes morgen. Aloe Barbadensis Miller Vår Aloe Vera er en subtropisk plante som klarer å lagre mye vann. i plantens blader finnes en tyktflytende gele som kan enten drikkes som et kosttilskudd eller blandes med andre ingredienser til ulik hud- og hårpleieprodukter.

I dag er Aloe Vera hovedingrediensen i våre fleste fantastiske produkter. Aloe Vera Gelly er plante på tube. Tørr hud, solbrenthet eller inseksbitt som klør? Aloe Vera Gelly trekker raskt inn i huden, beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. Brukes på hud som trenger den. 

Aloe Vera Heat Lotion. Trøtte kroppers beste venn. Deilig massasjelotion med Aloe Vera, mentol og eukalyptusolje som gjør huden myk og glatt. Dufter deilig av mint. 

Aloe MSM Gel. Dyptgående massajegel med beroligende og styrkende egenskaper. Inneholder blant annet MSM (metylsulfonylmeta, en organisk svovelblanding som finnes i nesten alle levende organismer) og Aloe Vera. Duftfri. 

Aloe Vera Propolis Creme. En av våre mest populære produkter. Utmerket for tørr hud over hele kroppen. Både mykgjørende og fuktighetsbevarende med kremet konsistens og herlig honninglukt.

extra_J2Q9102 

EttersomAloe vera er en sukkulent plante, tar den til seg næring fra jorden den vokser i. dersor begynner Forever fra grunnen, med å dyrke vår Aloe Vera på fruktbare åkrer som gir vekstkraft. Vi eier våre plantasjer og all dyrking skjer økologisk og gjennom vekselbruk for ikke  å utarme jorden. Sauer og geiter står for naturlig ugrasbekjemping gjennom beiting, og gir 100% naturlig gjødsel tilbake til åkrene. Bra for dyrene, for Aloe vera, – og for miljøet.

Forever Aloe Vera høstes for hånd og transporteres raskt til vårt fordelingsanlegg. Hurtighet er av stor betydning, – råvarene skal holdes så ferske som mulig for å beholde alle sine gode egenskaper. Deretter blir blandingen rengjort, filtrert og presset for hånd. Geleén stabiliseres så direkte med hjelp av Forevers patenterte prosess.

IMG_0100Aloe vera Gel blir så tappet til våre kjente gule dunker, eller blir en viktig ingrediens i våre flotte Aloe Vera produkter. Vår fabrikk Aloe Vera of America håndterer for eksempel over 30millioner liter gel hvert år, til glede og nytte for mennesker over hele verden.

Forever praktiserer tilfredshetsgaranti, – og i Norge er den på hele 90 dager.

Ønsker du å starte din egen virksomhet? Forever er stadig på utkikk etter nye forhandlere. Vi vil hjelpe deg i gang med å starte opp, og Forever kan være nøkkelen til økonomisk frihet. Kontakt meg, så kan vi fortelle deg hvilke muligheter du har med å være forever Forhandler.

Ta kontakt på e-post eller ring 90929206