fbpx
logo

Hvorfor er jeg forhandler av Forever Aloe Vera?

Historikk:

Da jeg jeg med min oppgave i mitt avsluttende studie til Lærer i Basal Kroppskjennskap, hadde jeg tidligere i løpet av studietiden vært på kurs hos Dr Audun Myskja. Jeg var interessert i å bruke dr avhandlingen hans som referanse i min oppgave. Da jeg surfet på nettet oppdaget jeg en side som inviterte meg til å ta kontakt dersom jeg ville vite mer om både Aloe Vera og bie produktene, samt forretningsideen.

Jeg tok kontakt og her er jeg i dag, – veldig fornøyd.

I Forever fikk jeg  3 muligheter:

1) Kjøpe produktene til eget bruk

2) Selge produkter

3) Bygge team.

Jeg valgte alle 3., fordi jeg var trygg på at min supervisor kunne bistå meg med dette arbeidet. Hjelpen jeg har fått er unik.

Etter 30 år som privatpraktiserende selvstendig næringsdrivenede vil jeg bli minstepensjonist, og her ser jeg at jeg har mulighet til å bygge opp en forretning som kan gi avkastning når den tid kommer.

I min praksis arbeider jeg individuelt med pasienter, –  men mest i grupper som jeg har hatt gode resultater med over flere år. 

Min pedagogiske utdanning og erfaring i gruppearbeid passer perfekt for å bygge opp team i Forever. Pedagogikken i Basal kroppskjennskap er bygget opp på å fremme helse og personlig vekst.

Er du interessert å være med i teamet og deretter kanskje  bygge opp din egen forretningsvirksomhet,

– ta kontakt, på tlf 90929206 eller mail: post@grorandifroyland.no

– jeg er her for å hjelpe deg i gang.

Produktene

Forever Living i Skandinavia