fbpx
logo

En reise der kropp og sjel er i balanse.

En reise fra Vestlandet er ikke alltid like enkel vinterstid. Kuling og storm i kastene gir forsinkelser.

Å reise innebærer ofte stress. I alle fall er jeg en som ønsker å være tidlig ute, ha god tid. Samtidig skal jeg være effektiv. Nå mest mulig på kortest mulig tid. Det kommer det ikke alltid noe godt ut av.

IMG_0611

Jeg som jobber med helse, nærvær og vekst skulle kunne dette utmerket. Men hva skjer? Akkurat det samme som alltid. Jeg stresser for å rekke fly, jeg stresser for å rekke tog og deretter buss til Gøteborg. Hadde jeg bare rukket bussen som går noe tidligere og sluppet å kjøre nattbuss!

Men nei, jeg sjekker flight tracker og ser at vi allerede er 20 min forsinket. Det blir nattbuss og jeg kan bare stresse ned. Deilig det også. Å bare være på vei, – å være på reise, og la kropp og sjel forflytte seg parallelt. Da kommer jeg jo fram hel.

Men det er alltid håp om likevel å nå en tidligere buss. Jeg legger opp en strategi. Setter meg i forrerste vogntog, føste av toget, løper til bussen, – og ja jeg rekker den.

På bussen sovner jeg. Jo det var virkelig verd å stresse litt for å rekke bussen.  Tiden på bussen benytter jeg for å komme i balanse. Da er jeg hel igjen. Kropp og sjel er på samme plass, og jeg kommer samlet fram til Gøteborg og til feststemte Forever kollegaer, som jeg fikk litt tid sammen med.