fbpx
logo

Norwex Mikrofiber

bh_J2Q9139

– det kom en klut over Atlanteren

Dermed startet eventyret i Canada, kluten ble ved hjelp av driftige damer til en kjempesuksess. Norwex er et norsk selskap med suksess i utlandet, og vi er glade for at vi kan være med på å gjøre verden smartere og mer miljøvennlig.

Med god grunn er vi mest kjent for mikrofiberkluter av høy kvalitet som fjerner opptil      99 % av alle bakterier og annet smuss. Vi leverer markedets beste mikrofiberprodukter som er basert på 18 års kunnskap og erfaring der det hele startet med Eidsvoll Miljøprodukter i 1994.

 Direktesalg, miljø og fremtid

Våre produkter selges via selvstendige konsulenter, og det er ikke bare vaskeartikler vi selger. Vårt varespekter blir stadig utvidet og produktene blir kvalitetssikret under streng kontroll og utviklet i henhold til vår ideologi: miljø, økologi og kvalitet.

Vask miljøvennlig 
Vi vil vise deg at du kan spare miljø, tid og penger ved å vaske med våre produkter. Visste du at det blir renere uten vaskemidler? Du kan redusere bruken av vaskemidler med opptil 90 % hvis du vasker etter Norwex metoden.

NYHET – Økologisk sertifiserte pleieprodukter

I tråd med vår ideologi har vi utviklet en serie med økologiske pleieprodukter som er EcoCert® sertifiserte. Vi har valgt de beste samarbeidspartnerne for utvikling av vår personlig pleie serie som har klart å kombinere miljø, helse og kvalitet – en ren nytelse…

– vi ønsker deg en god økologisk og miljøvennlig handel enten om du besøker, Grobutikken eller handler på nett,  Her kan du handle dine Norwex Miljøprodukter og får sendt produktene direkte hjem til deg.