fbpx

Ollerup Camp 2014, – 40 år etter

Ollerup Camp, navnet gir meg flashback til en svunnen turnertid. Med stor forventning kommer vi ned til et anlegg som er totalt forvandlet fra det jeg var med på for ca 40 år siden. Den gang var det utendørsbasseng, den store og den lille treningssalen, og dét store internatet.
Vi kom ned 2 tropper fra Haugesund Turnforening. Jeg var den yngst i troppen, 14 år gammel.

IMG_3220.JPG

Denne gangen er det 250 utøvere fra 8 forskjellige land. Vi er 6 turnere fra haugesund Turnforeninge i en alder fra 12-15 år. 6 gutter som har store forventninger til uken.

Til å begynne med er det hele noe uoversiktlig med alle de forskjellige aktivitetene de skal være med på. Det handler ikke bare om trampett og trampoline, men også om klatring, svømming og bueskyting. Bassenget er åpent for frisvæmming om morgenene før frokost. Her er det bare å velge. Det viktigste er å få senket aktivitetsnivå de første dagene slik at det ikke blir skader.

Bue

Klatre

Trampett

Allerede andre dagen kommer de første krampene i leggene og jeg får min første jobb. Den første kom med krykker og hadde slik krampe i den ene leggen at han ikke kunne sette foten mot underlaget. Med litt tøyning, massasje og Aloe vera produkter var han allerede bedre. Vi hadde en avtale senere på kvelden og etter den behandlingen kastet han krykkene og kalte meg SNÅSADAMA:-)

Beh

Selv ble jeg påvirket og inspirert av å være her. Kjente igjen følelsen av å være i god fysisk form. Smidigheten og bevegligheten. Kan du erindre en slik følelse? Jeg tenker at det er viktig å ta vare på følelsen selv om utøvingen ikke er den samme. Å kjenne kraften inni seg er også viktig for å å kjenne at en har kraft til å gå videre i livet, men på andre plan enn for disse utøverene på Ollerup Camp.

 

Hvordan kjenner du din kraft i din kropp?

 

Camp Ollerup 2014