fbpx

Mitt planlagte 2015, – hva er dine mål?

2014 var et år for opplæring. Hvordan nå mine mål? Flere kurs har vært gjennomarbeidet, både en og to ganger.  Nettkurs. Ja og det handler først og fremst om selvdisiplin til å gjennomføre.  Jeg har deltatt på webinar i forbindelse med disse kursene. Ikke minst har det vært mange lesetimer, mange oppgaveløsinger og mange refleksjoner over min egen adferd og hva som er mine sperrer for å komme videre i mine egen framdriftsplan for å nå mine mål.

Jeg har planlagt hvor enn jeg har vært. Spesielt har det vært tid til refleksjoner når jeg har forflyttet med fra sted til sted. Benytte de små øyeblikkene. Det er nettopp disse øyeblikkene rettet innover mot meg selv som har gitt den største utviklingen og framgangen.

IMG_2516

Jeg har møtt meg selv mange ganger, utfordret meg selv, gått ut av min komfortsone, trukket meg tilbake. Det har vært nettopp i denne tilbaketrekningsfasen hvor jeg var trygg, jeg har bearbeidet vanskelige situasjoner som jeg har vært oppe i. Disse selvrefleksjonene har vært både gode og mindre gode. Det er ikke alltid like hyggelig å oppdage sider av seg selv som jeg visste om, men som jeg har fortrengt fordi det var følelsesmessig for ubehagelig.

Jeg har jobbet målbevisst hver dag. Satt av 2-3 timer hver dag for å nå målet for 2014 som skulle føre meg til å bli mer reflektert, mer sikker og mer målbevisst.

L1090151

Det er nettopp dette som har skjedd. Jeg er blitt mer trygg på meg selv i det jeg gjør og det gjør at jeg er mer tilfreds med meg selv og mine omgivelser.

Du sitter kanskje med spørsmålet om hvordan jeg har klart å sette av 2-3 timer hver dag? Først og fremst har dette handlet om viljen min til å nå målet, men det har også vært vært indre kamper å kjempe for å fortsette mot målet. Mange ganger har jeg kjent på motstand og fristelsen til å gjøre noe annet akkurat nå. Det har da vært en hjelp å ha målene skrevet opp foran meg. De har jeg sett på hver dag.

Jeg har tatt meg tid til å trene. Hver uke har vært preget av et par  løpeturer  på 30-40 minutter. Jeg har danset en gang i uken og jeg har meditert og øvd T`ai chi hver dag.

Hvordan har du brukt 2014 for å komme i mål med dine mål? Satte du opp noen mål for året? Hva med 2015, har du planer og drømmer for det?

Synes du dette var nyttig, Har dulyst å dele den med andre, – gjør det gjerne.