fbpx
logo

Utfordrer du dine gamle spor?

Jeg har mor sønn tid i Berlin denne uken. Det er høstferie og vi hadde planlagt denne turen lenge. Jeg har studert her og det er fantastisk å være tilbake hver eneste gang jeg er her. Gå i de kjente gatene som gir velvære og ro. Samtidig utfordrer jeg med selv med å gå inn  inn i det ukjente øst Berlin som jeg ikke er så komfortabel med. Har ikke så gode minner om det, og det er utrolig hvordan slike opplevelser sitter fast og gir uro selv den dag i da, 25 år etter at muren falt. Jeg undrer meg stadig at slike opplevelser sitter så fast. Hodet vet jo at Berlin er ett Berlin nå, men mine følelser sier noe annet.


L1080873.JPG

Jeg tenker at slik er det med mange vaner og Alasdair, min uplines i Forever, var utrolig dyktig til å få meg til å tenke annerledes. Oppdage hvordan mine innstillinger og vaner var, og hvordan jeg kunne omstille meg til å endre meg for å få bedre flyt i hverdagen. Det var min egen angst som hemmet meg. Vi tenker aldri på at vi har angst før vi bli utfordret i det. Vanligvis unngår vi angsten. Det er jo så ubehagelig, så hvorfor skal vi utfordre den? Det er jo så utrolig deilig å ha det slik vi har det. Angsten gir oss muligheten til å komme videre for å oppnå egne mål og drømmer.

L1080866.JPG

Jeg kan lede deg til vannhullet, men du må drikke selv dersom du vil gi deg selv muligheten til å oppnå dine mål og drømmer.
Tar du utfordringen?

L1080855.JPG